Hotel Dlouhé Stráně Recenze

Hodnocení hotelu

82%
Velmi dobré

dle 333 recenzí

  • Personál

    88%
  • Čistota

    88%
  • Vybavení

    82%
  • Pohodlí

    76%
  • Poměr cena/kvalita

    78%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

rodina s malými dětmi, 30.6.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
24 %

(bez textového hodnocení)

Personál
3
Služby
3
Čistota
3
Komfort
2
Cena/kvalita
1

Anonym

dospělý pár, 25.8.2016

Lysá nac Labem Česká republika

  • Celkové hodnocení
32 %
  • V hotelu bylo čisto.

  • Cena pobytu neodpovídala poskytnutým službám.

Personál
4
Služby
2
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Anonym

jednotlivec, 22.4.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
40 %
  • Misto, kde je hotel umisten

  • Vzhledem k cene 1300,-/noc, v pokoji linoleum, matrace v posteli byla jeste z dob ROH, polstare, deky to stejne. Chapu cenu vzhledem k lokalite, ale trem hvezdam hotelu to opravdu neodpovida.

Personál
6
Služby
2
Čistota
8
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Anonym

jednotlivec, 6.10.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
40 %

(bez textového hodnocení)

Personál
4
Služby
4
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

rodina s malými dětmi, 4.3.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
42 %
  • Velmi mne zklamala kvalita stravování. Sice byl výběr ze tří jídel k obědu i k večeři, ale jídlo nebylo moc chutné, vařené brambory byly "zašedlé" a bylo poznat, že se ohřívají z minulého dne. Sýrová omáčka na špagetách neměla absolutně žádnou chuť, vepřové maso ke špenátu se nedalo ukrojit. Lívance, jako hlavní chod k obědu, byly podávány zcela studené. Na to, že jsem za 4 denní plnou penzi pro jednoho dopělého a 2 děti platila 3.000 Kč kvalita stravy vůbec neodpovídala této ceně. Jinak vybavenost hotelu dobrá, úklid dobrý.

  • Velmi mne zklamala kvalita stravování. Sice byl výběr ze tří jídel k obědu i k večeři, ale jídlo nebylo moc chutné, vařené brambory byly "zašedlé" a bylo poznat, že se ohřívají z minulého dne. Sýrová omáčka na špagetách neměla absolutně žádnou chuť, vepřové maso ke špenátu se nedalo ukrojit. Lívance, jako hlavní chod k obědu, byly podávány zcela studené. Na to, že jsem za 4 denní plnou penzi pro jednoho dopělého a 2 děti platila 3.000 Kč kvalita stravy vůbec neodpovídala této ceně. Jinak vybavenost hotelu dobrá, úklid dobrý.

Personál
3
Služby
3
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
3
Hotel Dlouhé Stráně odpověděl na tuto recenzi.
Je obecně známo, že pokud hostovi jídlo nechutná a má k němu připomínky, stěžuje si na místě a tak se dá i věc napravit. Pokud příjde anonymní stížnost, těžko se zpětně prověřuje. V poslední době si u mě nikdo na stravu nestěžoval, naopak máme řadu pochval. Lívance se podávají vždy při pokojové teplotě,protože je zdobíme buďto šlehačkou nabo šlehaným tvarohem apod. Co se týká ostatních připomínek, bazén inzerujeme od 15.3.2011 a toto také dodržíme.
Zácvik při platbě kartou se bez karty klienta neobejde, za zmeškaný čas se omlouváme.

Josef Briš

jednotlivec, 8.7.2020

Česká republika

  • Celkové hodnocení
44 %
  • absolutně katastrofální a neprofesionální přístup na recepci

Personál
2
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Lucie

rodina s malými dětmi, 29.12.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
44 %
  • Špatně vytápění pokoje, byla nam zima na pokojich.

Personál
6
Služby
2
Čistota
10
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Aleš

jednotlivec, 23.2.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
44 %
  • Dětem se líbil ping pong a Bowling

  • Nelíbila se nám kvalita pokojů v Budově 2. Měli jsme rezervaci dvou dvoulůžkových pokojů pro dva dospělé a dvě děti (211A a 211B). Bohužel v pokoji 211B byl příšerně cítit zápach cigaret, který nešel vyvětrat. Po reklamaci nás recepční přestěhovala na pokoj 316. Který byl již ok.

Personál
6
Služby
6
Čistota
4
Komfort
2
Cena/kvalita
4

Jiří

jednotlivec, 20.9.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
46 %
  • Možnost nástupu po 14.00 hod. a odjezd již v 9.00 hod., dva dny nevyžity. Nedostatečné označení odbočky k hotelu z hlavní silnice.

Personál
5
Služby
5
Čistota
8
Komfort
3
Cena/kvalita
2

Anonym

mladý pár, 6.7.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
48 %
  • Velice ochotný personál restaurace i welness, kvalita jídla. Velmi milý a informovaný pán na recepci. Videohry sega.

  • Hluk z ostatních pokojů - téměř žádné odhlučnění. Uklizeno pouze první den, poté vůbec, ani odpadkový koš nebyl vynesen. Po stížnosti na recepci nebyla provedena náprava. Cena v porovnání s konkurencí neodpovídala kvalitě.

Personál
8
Služby
6
Čistota
2
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Jan Svoboda

jednotlivec, 9.8.2011

Rejhotice, ČR

  • Celkové hodnocení
50 %

(bez textového hodnocení)

Personál
5
Služby
3
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
5

Anonym

skupina přátel, 22.2.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
50 %

(bez textového hodnocení)

Personál
2
Služby
3
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Hotel Dlouhé Stráně odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
pokud jste byl s něčím na hotelu nespokojený, měl jste to hned na místě řešit.
Také by bylo dobré napsat jméno a né anonym.
Irena Švédová
zástupce ředitele

Gajanová Zuzana

rodina s malými dětmi, 29.12.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
50 %
  • kuchyn dobra

  • zima na pokoji,zastaraly nabytek,pokoj bez kobercu,nejednoznacna specifikace slevy na skipas (nikde nebylo uvedeno,ze sleva plati jenom pri koupi dvou a vicedenni pernamentky...), Wellness - hodne lidi na maly prostor,nedostacujici jedna sprcha.

Personál
7
Služby
6
Čistota
4
Komfort
2
Cena/kvalita
6
Hotel Dlouhé Stráně odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
máme v hotelu i levnější pokoje se starším nábytkem. Pobyt jste měla přes "Hotel.cz" a pokoj byl dle požadavku. Pokud jste měla zimu na pokoji, bylo třeba nahlásit na recepci, aby se na topení někdo podíval. Určitě by se to vyřešilo.
Tiskopisy na skipas máme předtištěné a máme dohodu s areálem Kouty vždy na určitou slevu. Tyto informace měla podávat při vydání kartičky recepce.
Máte pravdu, že wellness není největší a pokud požadují do wellnessu všichni v určitou dobu, tak je přeplněné. Proto se musí na recepci hlásit, aby recepční mohla počet částečné regulovat. Sprcha je jedna pro muže a 1 pro ženy.
Švédová

Jeffrey Allison

rodina se staršími dětmi, 30.1.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
52 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 11.2.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
52 %
  • Ochotny a prijemny personal v restauraci a na recepcich

  • Pokoje, jidelni listek, oboje ala 1978

Personál
8
Služby
6
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Eduard Ondrášek

dospělý pár, 26.4.2019

Olomouc Česká republika

  • Celkové hodnocení
52 %
  • Pozitivní je snad jen to, že pokoj byl čistý a čisto bylo i jinde v hotelu.

  • Neschopný personál na recepci, díry v zavěsech na pokoji, vodovodní baterie z 80. let. Měli jsme objednaný pokoj s manželskou postelí a dostali jsme pokoj s třemi lůžky zvlášť. Při odjezdu nám účtovala paní na recepci o 600,-Kč více. Manželkassecchtěla před pobytem zeptat, jestli by bylo možné objednat masáž, ale nebylo možné se do hotelu dovolat.

Personál
2
Služby
4
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 24.1.2020

Čeština

  • Celkové hodnocení
52 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
2

Anonym

jednotlivec, 4.5.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
52 %
  • Okolí Dobré a chutné jídlo

  • 1) už na vstupu - nepříjemný, až arogantní pan recepční 2) 1 z "připravených" pokojů 2 lůžko - 1 lůžko bylo nepřipravené 3) večeře pouze do 20:00

Personál
4
Služby
6
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Iva

rodina se staršími dětmi, 10.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
52 %
  • Noční klid - nerušený spánek. Pan číšník - velmi ochotný:), i po zavírací době nabídl prodej. Nádherné okolí.

  • Sociální zařízení v nepříliš vysoké kvalizě vzhledem k ceně. Nevyužití obrovských prostor.Nefunkční kavárna, vinárna.

Personál
7
Služby
5
Čistota
6
Komfort
5
Cena/kvalita
3
Hotel Dlouhé Stráně odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
pokoje máme po rekonstrukci a sociiální zařízení je v plánu rekonstruovat. V horní budově je sociální zařízení již novější. Rekonstrukce sociálního zařízení je finančně náročná, takže jakmile to bude jenom možné, rekonstrukci máme v plánu.
Vinárna bývá otevřená, ale někdy z provozních důvodů je zavřená a místo ní je delší provoz v restauraci. Kavárna byla nevyužitá / málo klientů /, tak místo ní slouží restaurace.
Irena Švédová
zástupce ředitele
Hotel Dlouhé Stráně, s.r.o.

Petr

jednotlivec, 17.6.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
52 %
  • Byl postaven v krásném prostředí a na tom těží.

  • Snídaňové menu zamrzlo v době, kdy byl hotel postaven, žádné ovoce ke snídani k dispozici. Vajíčka dělaná asi z nějakého prášku v takovéto konzistenci jsem je ještě neviděl, jako by v nich byla mouka. za vstup do wellness, které je minimaturní a má otevřeno jen odpoledne po předchozí rezervaci je ostuda, to si člověk nemůže jít zaplavat před snídaní?

Personál
6
Služby
2
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
4